internationale campagne

Heb jij de juiste mbo-keuze gemaakt?

Het schooljaar is alweer een week of acht in volle gang. Hopelijk ben je erachter gekomen dat je een goede schoolkeuze hebt gemaakt, dat je met plezier gaat en je draai hebt gevonden op een eventuele leerwerkplek. Geldt dit niet voor jou? Dat kan behoorlijk balen zijn. Blijf niet te lang met dit gevoel rondlopen en lees verder voor een mogelijke oplossing.

mbo-keuze

Twijfel over opleiding of leerwerkplek
Twijfel je of je de juiste BBL-opleiding hebt gekozen? Of koos je voor een BOL-opleiding en ben je erachter dat de hele dag op school zitten toch niks voor jou is? Je wilt liever aan de slag, niet vooral uit boeken leren. Je leert door te doen, door te ervaren. Dan is een BBL-opleiding misschien iets voor jou. Of volg je al een BBL-opleiding, maar past het leerwerkbedrijf niet bij jou? Dan zou ik eens mee kunnen kijken naar wat we kunnen verbeteren, of misschien kunnen zoeken naar een andere leerwerkplek.

Hoe dan ook: zit je niet lekker op je plek? Neem dan eens contact met mij op. Ik ga het gesprek met jou aan en luister echt naar jouw verhaal. Vervolgens ga ik mijn best doen om een zo geschikt mogelijke BBL-opleiding en/of leerwerkplek voor jou te zoeken. Wanneer wij samen een aantal plekken bezocht hebben, maak jij de keuze.

Blijvende ondersteuning
Ook na het maken van de keuze blijf ik jou ondersteunen en volgen tot aan jouw mbo-diploma. Fijn om iemand te hebben die meekijkt, die helpt met het communiceren met de opleiding en de werkvloer. Iemand die regelmatig even checkt hoe het met je is en zorgt voor extra begeleiding tijdens je mbo-opleiding. Klinkt dit goed? Stuur me dan een mailtje of appje (f.stienen@salyn.nl 06-50427005), dan plannen we snel een gesprek.